Tlf: 29 46 56 47

Isolering

Papiruld er et granulat, som er et findelt isoleringsmateriale, der kan bruges til nybyggeri og efterisolering af eksisterende huse. Papiruld er produceret af overskuds- og returaviser, som kværnes og forædles til et byggemateriale af høj kvalitet. Aviserne har alle de nødvendige egenskaber i cellulosefibre – de er hule og ensartede. Hule fibre indeholder luft som har en isolerende effekt i modsætning til massive fiber ( Eksempelvis: Glas eller sten ). Papirulden blæses under højt tryk ind med en slange på lofter, i hulmure, etageadskillelser, gulve, skunke, krybekælder og skillevægge m.v. Papirulden lydisolere dokumenteret, samtidig imellem 4 til 10 gange bedre end traditionel isolering.

Det kan klart betale sig med en ordentlig isoleret bolig. Varmeregningen falder markant, og udgiften til en efterisolering er typisk betalt hjem igen efter blot 2 til 3 år, husets værdi stiger og indeklimaet blive forbedret.

Hardy Beck Byggeforretning ApS gennemgår dit hus og giver et tilbud på at sikrer en så optimal isoleret bolig som muligt.

Skal du bygge om, bygge til eller renovere, sørger Hardy Beck Byggeforretning ApS for, at dit hus lever op til kravene for isoleringsevne og energiforbrug.

Hardy Beck Byggeforretning ApS

​CVR: 29638438

Telefon: 29 46 56 47

E-mail: beckbyg@gmail.com 

​Kirkevænget 1, Ketting

6440 Augustenborg